Over Soof

Welkom, 

Mijn naam is Sophie, voor velen beter bekend al Soof. Sinds oktober 2021 ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen atelier en tevens webshop, Atelier Soof!

Naast Atelier Soof ben ik werkzaam als opleider in de zorg, partner van Nick en de moeder een zoon  en dochter.

Na de geboorte van mijn dochter heb ik de stoute schoenen aangetroken en ben ik begonnen met het najagen van mijn droom, mijn eigen onderneming! 

Met heel veel liefde en plezier breng ik veel tijd door achter mijn naaimachine, lockmachine en borduurmachine en maak ik eigenlijk alles wat ik leuk vind om te maken (met name baby en kinderproducten). Regelmatig komen er nieuwe ideên in mij op die ik dan snel op mijn to do lijst zet in mijn telefoon. Vervolgens ga ik met deze ideen aan de slag en nog voordat ik van het eerste idee tot het uiteindelijke product ben gekomen is het lijstje alweer aangevuld met nóg meer nieuwe ideën. Je zal daarom ook regelmatig nieuwe producten voorbij zien komen op de website of op Instagram

Bij Atelier Soof kun je voor iedere baby en /of kind de leukste producten vinden. De handgemaakte producten van Atelier Soof zijn vaak geheel zelf samen te stellen en veelal te personaliseren. Een gegarandeerd origineel (kraam)cadaeu dus! Klik hier om al onze te personaliseren items op een rijtje te zien. 

Binnen Atelier Soof staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. De producten worden gemaakt op bestelling, om die reden zorg ik ervoor dat we geen materialen/ stoffen verspillen en dat we alleen produceren dat wat wordt besteld.

Bij Atelier Soof leggen we alle kleintjes graag in de watten met onze mooie producten. Naast dat we ons richten op de kleintjes, denken wij ook aan het shopplezier van de liefste papa's, mama's, oma's, opa's, moms to be, tantes, ooms, vrienden, vriendinnen, noem maar op! Om die reden kun je bij ons ook kiezen uit mooie complete (kraam)cadeaupakketten, zodat jij volledig wordt ontlast. Bekijk onze kraampakketten hier. Wil jij liever dat de gelukkige ontvanger van het cadeau zelf de keuze krijgt? Koop dan hier je cadeubon.

Combineer de mooiste handgemaakte en gepersonaliseerde items van Atelier Soof met de producten van andere merken. Zoals de mooie speentjes van FRIGG, een fijn verzorgingssetje van Naïf of de stijlvolle items van Mushie en nog meer! 

Kies voor een complete (cadeu of kraam) mand of shop losse items en voeg een kaartje toeaan je bestelling.

Wij pakken met liefde je bestelling mooi voor je in, geef dit alleen even aan bij het afronden van je bestelling in het opmerkingen veld. Wij zorgen ervoor dat je pakket mooi wordt verpakt, het kaartje wordt geschreven en je bestelling aankomt op aangegeven adres. Hoe fijn is dat!

© 2022 - 2024 Atelier Soof | sitemap | rss